Horta Maasmechelen: uw partner voor tuin en dier

Een tuin waarin u volledig tot rust komt. Klinkt als muziek in de oren? Dat ís het ook. Tenminste, als u het juiste tuinmateriaal in huis hebt. Horta Maasmechelen heeft alles om van uw tuin een groene oase te maken. Ook uw trouwe viervoeter maakt u gelukkig na een bezoek in onze winkel. Wij zijn namelijk uw partner voor tuin én dier.

Horta Maasmechelen
vestiging
NieuweTent 012.jpg

Een gelukkige tuin

Bij Horta Maasmechelen vindt u alles om uw tuin te doen stralen :

  • meststoffen of potgrond voor kerngezonde planten
  • bewateringssystemen voor fris en groen gras
  • alle soorten vijverbenodigdheden

 

Een grotere bestelling die u zelf niet kunt vervoeren? Wij laten alles netjes aan uw deur leveren. Zo gaat u meteen aan de slag!

 

Alles voor uw dieren

Onze tweede specialiteit? Wij hebben een hart voor dieren. Want hier vindt u dierenvoeding, leibanden en snoepjes voor uw liefste vriend. Van een hok voor uw labrador tot een krabpaal voor uw lievelingskat: uw huisdieren zullen dolgelukkig zijn.

 

Een eeuw ervaring

De familie achter Horta Maasmechelen? Die zit al meer dan honderd jaar in het vak. Van jongs af aan werd de liefde voor tuinieren hier meegegeven. Komt u hier dus langs voor tuinmateriaal of dierenspullen? Dan krijgt u advies dat steunt op een eeuw familiale expertise. Dat vindt u nergens anders, toch?

 

Spring vandaag nog binnen in onze winkel. Er is een ruime parking naast het gebouw.

Tuincentrum Horta in Maasmechelen - Limburg is gespecialiseerd in tuinieren, tuinbeleving, dier en hobby.